0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Detroit Lions slog Green Bay Packers med fyra poäng
13 Jan

Detroit Lions slog Green Bay Packers med fyra poäng

Green Bay Packers segersvit togs av Detroit Lions, som förlorade med 20-16. Ursprungligen blev Green Bay Packers botten av ligan den här säsongen. Efter den senaste halvmånadens hårt arbete avancerade de till tionde plats. Huruvida Green Bay Packers kan kvalificera sig till slutspelet är okänt, men de måste fortsätta vinna varje match som följer.

Om Green Bay Packers inte kan producera bra resultat den här säsongen kan Aaron Rodgers behöva bära NFL Tröja nr 12 som ersättare. Han vann en kontraktsförlängning från Green Bay Packers förra året efter att ha blivit hårt pressad av Aaron Rodgers, och nu är han på allvarlig nedgång. Jämfört med Tom Bradys enhandsstyrka har Aaron Rodgers verkligen inte den typen av mod.

Efter att Jared Goff tagit på sig Detroit Lions Tröja under en säsong har han spelat ganska bra den här säsongen. Kanske förra säsongens Los Angeles Rams-mästerskap gav Jared Goff ett stort slag, och den här säsongen måste han stå upp och bevisa sin styrka. Detroit Lions förmåga att ta sig upp på åttonde plats i ligan den här säsongen räcker för att bevisa att Jared Goffs starka mentalitet inte överväldigades av pressen, och han valde modigt att börja om.