0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Deshaun Watson ute för säsongen efter en axeloperation
16 Nov

Deshaun Watson ute för säsongen efter en axeloperation

Vissa quarterbacks kan verkligen inte leva upp till folks förväntningar och letar alltid efter olika anledningar att avsluta säsongen. När folk bara var nöjda med Deshaun Watson, quarterbacken klädd i en Cleveland Browns Tröja, spelade han en stabil prestation den här säsongen och ledde laget till topp tre. 2022 värvade Cleveland Browns Deshaun Watson för ligans högsta pris, i hopp om att han kan leda laget till ett genombrott. Faktum är att under de få åren sedan Deshaun Watson tog på sig Houston Texans Tröja, såg många människor tydligt spelarens sanna natur och saknade en känsla av ansvar för laget.

När det ryktades att Cleveland Browns skulle värva Deshaun Watson, protesterade många fans. Till slut bestämde sig Cleveland Browns för att värva Deshaun Watson. De spenderade inte bara en stor summa pengar, utan de stod också inför en rättegång över sitt privatliv och stängdes av efter att ha skrivit på. Säsongen 2022-23 deltog Cleveland Browns bara i ett fåtal matcher, och han fick den högsta lönen. Houston Texans ska vara väldigt glada över att släppa taget om Cleveland Browns, annars går laget också ner en hel del i lön.

Säsongen 2023-24 har Cleveland Browns gjort stora framsteg under Deshaun Watsons ledning. Ursprungligen trodde folk att Deshaun Watson skulle prestera bra den här säsongen, vilket skulle ändra allas tvivel om honom. Den här gången blev Deshaun Watson skadad och drog sig ur matchen. Istället för att insistera på att fortsätta spela för laget opererade han axeln. Deshaun Watson valde att genomgå en axeloperation, vilket innebär att han är borta för säsongen.