0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Den hårda kampen om NFL American League-lagen den här säsongen
23 Nov

Den hårda kampen om NFL American League-lagen den här säsongen

Den största överraskningen för alla i den här omgången av NFL-spel är att Houston Texans slog Tennessee Titans. I den tidigare American League-rankingen var Tennessee Titans positiv nummer ett, medan Houston Texans var botten. Så alla visste resultatet av duellen mellan de två lagen, men när matchen slutade var deras resultat oväntade. Houston Texans är verkligen ett fantastiskt lag, de ger olika speleffekter till alla då och då. Fansen som bär Houston Texans Tröja kramar alla varandra glatt, de har alltid trott på lagets styrka.

Faktum är att Houston Texans presterade mediokert i den här matchen, men de stoppade sina motståndare fyra gånger för att få poäng. Tennessee Titans-spelarna var fortfarande på förlust efter matchen. De trodde att de lätt kunde besegra sina motståndare, men de förväntade sig inte att de skulle bli besegrade av andra. Tennessee Titans har alltid velat vinna Super Bowl de senaste två åren, men de har kämpat för att uppnå en stabil prestation. Vad är anledningen till att Tennessee Titans är i en sådan styrka? När de är starka är de starka, och när de är svaga är de också svaga.

Fansen som bar Tennessee Titans Tröja lämnade arenan besvikna. De förväntade sig inte att laget skulle förlora mot Houston Texans. Den firande ceremonin som de hade förberett för spelarna ställdes också in. Tennessee Titans misslyckades i det här spelet och missade det bästa tillfället att vinna fördelar. Det är fler och fler lag som tävlar om förstaplatsen i USA. Buffalo Bills har fallit till sjua och New England Patriots har tagit sig till trea.