0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Dak Prescott fick inte ett långsiktigt löneavtal från laget
21 Jul

Dak Prescott fick inte ett långsiktigt löneavtal från laget

Förnyelsen av NFL-franchisetikettspelaren har avslutats. Dak Prescott fortsätter att spela för Dallas Cowboys Tröja, men han fick inte lagets ideala kontrakt. Dak Prescott har tecknat ett franchisetikettkontrakt för en lön på 31,4 miljoner dollar, och hans ideallön har inte förverkligats. Publiken tror att Dak Prescott vill ha en högre lön och han måste bevisa för laget med sin styrka i spelet.

Dallas Cowboys misslyckades Dak Prescott förväntningar, det främsta skälet är att han inte är tillräckligt bra. I spelet förra säsongen ledde inte Dak Prescott laget till slutspelet. Och i några få viktiga spel gjorde Dak Prescott inte bra. Så Dallas Cowboys undersöker också noggrant Dak Prescotts verkliga förmåga att se om han är lämplig att vara ledare för denna NFL Tröja.

Spelarens löner är ofta förknippade med personuppgifter, och kapabla spelare kan alltid få lagets högsta lön. Många fans tycker att Dak Prescott lönshändelse med Dallas Cowboys i år är ett skämt. Han kan inte ens gå in i slutspelet och vill att laget ska höja sin lön. Patrick Mahome vann den 50-åriga väntande Super Bowl för Kansas City Chiefs, och laget gav honom direkt den högsta lönen i NFL. Så styrka representerar all övertygelseskraft, och publiken hoppas att Dak Prescott kan bevisa sig själv med styrka.