0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Cleveland Browns välkomstspel för fyra quarterbackroller
12 Apr

Cleveland Browns välkomstspel för fyra quarterbackroller

Cleveland Browns hade flest quarterbacks i NFL i år, så varför gjorde de det? Cleveland Browns värvade quarterback Deshaun Watson samt backup quarterbacks Jacoby Brissett och Joshua Dobbs. Cleveland Browns lade till tre quarterbacks på en gång, så finns det någon chans för Baker Mayfield att utvecklas? Cleveland Browns gav Baker Mayfield tre års erfarenhet, men till slut spelade han inte bra.

Baker Mayfield var ligans bästa spelare det året, och Cleveland Browns valde honom med det totala valet nr 1 i den första omgången. Nu ser Cleveland Browns tillbaka på valet i första omgången och beklagar att laget inte draftade en quarterback med potential. 2018 var Baker Mayfield väldigt exalterad när han iklädde sig Cleveland Browns Tröja, och laget uppskattade också hans kvalitet. Nu har båda sidor varit tysta, Cleveland Browns har inte uttryckligen sparkat spelare, och Baker Mayfield är också chilla på lagets serie av quarterbacks.

Baker Mayfield och Cleveland Browns har tre månader kvar på sina kontrakt, så laget kommer givetvis att släppa dem när väntetiden går ut. Sådant beteende bevarar inte bara det ansikte som Cleveland Browns värnar om för kapabla spelare, utan ger också Baker Mayfield en respektfull attityd att lämna laget. När Baker Mayfield inte spelade för Cleveland Browns var hans prestation ganska solid. Baker Mayfield är också en spelare som har vunnit Heisman Trophy, och hans NFL Tröja är också uppskattad av fansen. Men varför rekordet för Cleveland Browns inte har förbättrats de senaste åren, är det problemet med Baker Mayfields förmåga eller bristen på lagspelare. Förväntningen är att Cleveland Browns kommer att spela utan Baker Mayfield den här säsongen, så att där lagets problem direkt återspeglas.