0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Cleveland Browns gav upp Antonio Callaway
16 Nov

Cleveland Browns gav upp Antonio Callaway

Spelarens självdisciplin är det bästa erkännandet av hans karriär, eller även om han har talang, kommer han att överges av laget. Cleveland Browns rekord i år är inte perfekt. Laget behöver starka spelare. Även om Cleveland Browns är i brådskande behov av utmärkta spelare, kräver laget också strikt spelarnas fysiska kvalitet och självkontrollförmåga. Nyligen berövades Cleveland Browns outsider Antonio Callaway rätten att återvända till NFL Tröja på grund av olika disciplinöverträdelser, och laget skar också den begåvade spelaren.

Cleveland Browns har gett Antonio Callaway flera möjligheter, men han är fortfarande inte tillräckligt disciplinerad. Det är Cleveland Browns som är fast besluten att ge upp Antonio Callaway. När allt kommer omkring är han en kapabel spelare. Denna säsong, på grund av Antonio Callaways egna skäl, gjordes endast fyra uppträdanden. Spelets prestanda och förra säsongen har ett stort bakslag, så att laget inte har något hopp för honom.

Förstår Antonio Callaway, som tog av sig Cleveland Browns Tröja, sina egna problem? Cleveland Browns är ett lag som är villigt att göra en skillnad för kapabla spelare, men Antonio Callaway missade det. Vilket lag kan Antonio Callaway gå med i denna situation?