0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Cam Newton tar på sig Carolina Panthers tröja nummer 1 igen
16 Nov

Cam Newton tar på sig Carolina Panthers tröja nummer 1 igen

Den största överraskningen som NFL har fört med sig till publiken den här säsongen är Cam Newtons återkomst till Carolina Panthers. Cam Newton väljer fortfarande Carolina Panthers Tröja nr 1, han har fortfarande samma frisyr. Cam Newton hade en bra prestation i sitt första framträdande, och Carolina Panthers kan vara det bästa laget för honom. Cam Newton tänkte aldrig ta på sig den här NFL Tröja igen, men han var väldigt tacksam för lagets förtroende igen.

Carolina Panthers besegrade Arizona Cardinals med 34-10 och gjorde en fantastisk match. Cam Newton genomförde 2 touchdowns under matchen. Styrkan i Carolina Panthers har förbättrats den här säsongen, men efter att spelarna skadats i de tidigare omgångarna har även lagets rekord påverkats direkt. Cam Newton återvände till Carolina Panthers under denna speciella period, vilken typ av situation han kommer att tillföra laget.

Styrkan hos Arizona Cardinals sjönk avsevärt efter att huvudspelarna var frånvarande. Det är inte längre möjligt för Arizona Cardinals att upprätthålla ett rekord av fullständig seger. De har blivit tvåa i National League. För närvarande hoppas fansen att quarterback Kyler Murray kan komma tillbaka tidigt i Arizona Cardinals Tröja, och de hoppas att laget kan ta sig till finalen den här säsongen.