0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Baltimore Ravens underskattade styrkan hos Miami Dolphins
13 Nov

Baltimore Ravens underskattade styrkan hos Miami Dolphins

Den här säsongen besegrade Baltimore Ravens de flesta av de starka motståndarna, men alla förväntade sig inte att laget skulle förlora mot Miami Dolphins. Kanske underskattade Baltimore Ravens styrkan hos Miami Dolphins, och deras prestation i spelet var lite förlust. Miami Dolphins mötte Baltimore Ravens och gjorde tillräckliga förberedelser. De försökte att inte attackera sina motståndare med aggressiva offensiva strategier. Miami Dolphins öppnade upp den defensiva taktiken, laget gav inte Baltimore Ravens för många möjligheter oavsett om det var passningar eller löpning.

På grund av Miami Dolphins defensiva strategi är det svårt för Baltimore Ravens att öppna marken anfallsmässigt, och taktiken de förberedde innan fungerade inte. Annars, med styrkan hos Miami Dolphins, skulle det vara svårt för dem att slå Baltimore Ravens. Tränartaktiken är alltid en mycket viktig del av lagets seger. Baltimore Ravens borde göra en djupgående reflektion efter att ha upplevt det här spelet. Det misslyckade spelet är bra för Baltimore Ravens, som kan se lagets brister i förväg och rätta till dem.

2019 trodde alla att Baltimore Ravens Tröja kunde dyka upp i finalen, men tyvärr förlorade laget mot Tennessee Titans i den andra omgången av slutspelet. Den starkaste motståndaren till Baltimore Ravens den här säsongen är Tennessee Titans, som rankades etta och tvåa i American League respektive. Lamar Jackson- NFL Tröja har älskats av fansen genom åren, men han har alltid känt att han har misslyckats med allas förväntningar. Kanske presterade Lamar Jackson bra från början, så alla har för höga förväntningar på hans utveckling i NFL.