0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Baltimore Ravens tecknade med Patrick Queen efter noggrann granskning av utkastet
25 Jul

Baltimore Ravens tecknade med Patrick Queen efter noggrann granskning av utkastet

Baltimore Ravens stärker träningen av quarterback Lamar Jackson den här säsongen för att säkerställa att lagets offensiva lag kan bli bättre. I Baltimore Ravens-spelet förra året har försvarslinjespelare alltid varit en stor svaghet i laget, så i detta NFL-utkast undersökte laget noggrant förmågan hos centrala försvarare. Ångrar förra året, Baltimore Ravens hoppas att vinna den nya säsongen.

Baltimore Ravens tillkännagav undertecknandet av första omgången mittförsvarare Patrick Queen. Hans NFL Tröja nummer är 48. Han är också den första LSU-spelaren i lagets historia. Patrick Queen är mycket glad över att kunna spela för Baltimore Ravens Tröja, och han ser fram emot att samarbeta med quarterback Lamar Jackson. Patrick Queens specialitet är att kunna försvara pass i öppna områden, ge hjälp för att köra försvar och påverka motståndares quarterbacks, så Baltimore Ravens är mycket optimistisk om sin förmåga.

Patrick Queen har enastående passförsvarskompetens och förmågan att påverka quarterbacks. Laget tror att han kan bli en enastående spelare i det defensiva laget. Den 20-åriga Patrick Queen har fortfarande mycket utrymme för tillväxt. Han hoppas kunna spela fler spel för att få erfarenhet. Baltimore Ravens är redo för den nya säsongen och spelarna ser fram emot spelets början.