0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Baltimore Ravens slog igenom Los Angles ramar för sju raka segrar
26 Nov

Baltimore Ravens slog igenom Los Angles ramar för sju raka segrar

Under den 12: e veckan i den ordinarie säsongen av NFL 2019-20 vann Baltimore Ravens 45-6 över Los Angles ramar. Det är oväntat att förra säsongens League of Nations-mästare Los Angeles Rams kunde drabbas så hårt av Baltimore Ravens. Under en säsong har Los Angeles Rams dragit sig tillbaka för mycket. Segern i detta spel gjorde Baltimore Ravens att vinna sju gånger i rad. Spelarna och fansen på planen är stolta över sin Baltimore Ravens Tröja. Baltimore Ravens var i genomsnitt 203,8 meter denna säsong, det första laget som bröt igenom 200 meter per match sedan 1977.

Los Angles-ramar är fortfarande den ursprungliga personalen den här säsongen, och det är ingen personalförändring. Men lagets styrka har minskat, även tränaren kan inte ändra den nuvarande situationen. Baltimore Ravens är den största vinnaren denna säsong och slår New England Patriots, Houston Texas och Seattle Seahawks. Deras spelare i sin helhet har nått ett perfekt tillstånd, attacken är mycket explosiv, och balansen mellan passerande attacker och stansningsattacker har nått acme. Kvartalsbacken Lamar Jackson är mycket tyst med hela lagets attack, kräver inte antalet pass, men måste gripa varje möjlighet att ta bollen.

I slutet av hela spelet gjorde det perfekta samarbetet mellan Baltimore Ravens-spelarna publiken full av entusiasm, och fansen höll sina NFL Tröja varmt och väntade på spelarens signatur. Varje år blir olika team plötsligt starkare. I år är Baltimore Ravens värld. Om Baltimore Ravens kan vinna San Francisco 49ers i nästa match kommer de att ha en stor chans att vinna Super Bowl i år.