0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Att se lagets brister i ett förlorande spel
06 Nov

Att se lagets brister i ett förlorande spel

De åtta raka vinsterna i New England Patriots avslutades av Baltimore Ravens, som förlorade 20-37 till Baltimore Ravens. Detta är första gången som New England Patriots började förlora i slutet av 2018. För närvarande är San Francisco 49ers det enda laget som förblir obesegrad i NFL. Innan matchen mellan New England Patriots och Baltimore Ravens startade, var deras NFL Tröja varmt slitna av fans som väntar på spelets början, eftersom det var en tävling mellan de två lagen.

New England Patriots spelade inte så bra under första halvan av matchen. I början mötte det en super ogynnsam situation på 0-17, attackerad av Baltimore Ravens, och försvarsgruppen för New England Patriots var avslappnad. Men styrkan hos New England Patriots är inte nonsens. I händelse av misslyckande inser de omedelbart fel plats. New England Patriots ändrade sin strategi för att starta en kontring och gjorde den tillbaka till 13-17 med ihärdig vilja. Tyvärr, under andra hälften, New England Patriots misstag ökade gapet ytterligare. Tom Brady försökte skicka avlyssningen med den sista speltiden och lyckades inte återhämta misslyckandet.

New England Patriots Tröja har alltid respekterats av NFL-fans, inte på grund av styrkan hos New England Patriots-teamet, utan på grund av andan i deras team som är värt att lära sig. Även om spelet misslyckas kommer New England Patriots att hyllas och gratulera sina motståndare. I spelets misslyckande kan de alltid snabbt anpassa sin mentalitet, sammanfatta bristen på laget och lära sig att hänvisa till motståndarens utmärkta strategiska sätt. Detta är också anledningen till att New England Patriots kan behålla det bästa laget hela tiden. Teamet reformerar och förbättrar ständigt och använder upplevelsen av att misslyckas med att förbättra lagets brister.