0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Arizona Cardinals rekryteringsplan för de första tre åren misslyckades
07 Nov

Arizona Cardinals rekryteringsplan för de första tre åren misslyckades

Det andra laget som fått noll poäng under den nya NFL-säsongen har dykt upp, och det är Arizona Cardinals. I den nya tävlingsomgången förlorade Arizona Cardinals med 0-27 mot Cleveland Browns, vilket var den sämsta poängen i lagets historia. Quarterbacken Kyler Murray, som skadades förra säsongen och har varit borta i nästan ett år, kommer sannolikt att ta på sig en Arizona Cardinals Tröja igen i nästa match. När allt kommer omkring, att döma av det aktuella rekordet för Arizona Cardinals, måste Kyler Murray skynda sig och komma tillbaka, annars kommer han att bli ett skämt.

I den nuvarande nya säsongsrankingen ligger Arizona Cardinals i botten av ligan med sex raka förluster, och lagets dyra värvningar under de senaste tre åren har blivit meningslösa. Efter att Kyler Murray fick den högst betalda kontraktsförlängningen förra säsongen blev han skadad och vilad efter att bara ha spelat några matcher, och laget stod också inför ett dåligt resultat. Den berömda bredbandsmottagaren DeAndre Hopkins valde att bära en Tennessee Titans Tröja i somras. Han har inte för avsikt att fortsätta spela för Arizona Cardinals.

För tre år sedan tecknade Arizona Cardinals en grupp framstående spelare för att hjälpa quarterback Kyler Murrays tillväxt. Nu har nästan alla dessa spelare lämnat. Efter ett års vila, vilken typ av tillstånd kommer Kyler Murray att visa i spelet? Arizona Cardinals chefer har nu ingen energi att göra justeringar av planen igen, och teamet måste lugna ner sig och tänka på motåtgärder. Kyler Murray måste lita på sin egen styrka för att stå upp och tävla igen, annars kan han bli NFL:s nästa oönskade quarterback.