0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Arizona Cardinals och Buffalo Bills spelade ett fantastiskt spel
17 Nov

Arizona Cardinals och Buffalo Bills spelade ett fantastiskt spel

I den nya omgången av NFL-spel blev Arizona Cardinals vs. Buffalo Bills den mest spännande matchningen. Arizona Cardinals besegrade slutligen Buffalo Bills 32-30. Spelarnas perfekta tysta förståelse för bollen vann varmt applåder från publiken. Arizona Cardinals quarterback Kyler Murray blir bättre och bättre med hjälp av DeAndre Hopkins. DeAndre Hopkins har redan gillat Arizona Cardinals Tröja, och han kommer helhjärtat sträva efter större ära för laget.

I det här spelet gjorde Kyler Murray och DeAndre Hopkins en perfekt långväga fångst, så att publiken kunde se en underbar bild. Publiken kom plötsligt ihåg en tidigare match mellan Arizona Cardinals och Green Bay Packers. Aaron Charles Rodgers skickade en långvarig fångst för den breda mottagaren i samma position. Det var också ett minnesvärt spel för publiken, men tyvärr till slut gav Aaron Charles Rodgers underbara pass inte laget en seger.

Den största prestationen för Arizona Cardinals den här säsongen är undertecknandet av DeAndre Hopkins, han är verkligen en bra mottagare. Houston Texans måste nu ångra att de använder DeAndre Hopkins för att handla. De föreställde sig aldrig att hans byte av NFL Tröja gjorde att lagets rekord blev helt besegrad. Arizona Cardinals vann ännu ett fantastiskt spel på samma bana och spelarna är mycket glada över att möta lagkamrater med samma mål.