0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Andy Dalton tackar Chicago Bears för ett års testtid
03 Jun

Andy Dalton tackar Chicago Bears för ett års testtid

Chicago Bears bytte sin quarterback igen under den nya säsongen, och laget signerade Andy Dalton för att gå med. Andy Dalton hade Chicago Bears Tröja för ett ettårskontrakt, och laget behöll fortfarande en uppmärksam attityd gentemot honom. Efter att Chicago Bears undertecknade Andy Dalton undertecknade de en ny quarterback Justin Fields i 2021-utkastet. Andy Dalton är inte orolig för att Justin Fields ska gå med, för hans kontrakt är bara ett år.

Andy Dalton gick med i Chicago Bears för att ge honom en startmöjlighet. Han måste vara effektiv i verklig strid. Andy Dalton har varit en ersättare för länge, och hans ungdom tar slut. För att få en chans att spela skulle Andy Dalton hellre ta av sig Dallas Cowboys Tröja och välja ett kortvarigt ettårskontrakt.

Även om Andy Dalton ledde laget till slutspelet många gånger när han var på Cincinnati Bengals, kom ingen av dem till finalen. Andy Dalton spelade för Cincinnati Bengals i 8 säsonger, han skapade lagets enkelsäsongspassvarv, en-säsongspass-touchdowns och karriärpass-touchdown rekordhållare. Trots Andy Daltons personliga prestationer är vad laget behöver en quarterback som kan leda laget till Super Bowl-mästerskapet.