0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
American League är verkligen mycket konkurrenskraftig den här säsongen
09 Nov

American League är verkligen mycket konkurrenskraftig den här säsongen

Saker och ting är oförutsägbara i NFL-spel. San Francisco 49ers, som ursprungligen vann fem matcher i rad, står inför en tre-match förlustsvit, och Cincinnati Bengals står inför en fyra-games vinstsvit i en dålig start. Efter att Cincinnati Bengals besegrat Buffalo Bills med 24-18, avancerade laget framgångsrikt till de sex bästa. Styrkan hos Cincinnati Bengals är tillbaka igen, och Joe Burrow har brutit ner motståndarens försvar med många perfekta prestationer. Joe Burrow fick faktiskt den högsta lönen i ligan, så han ville inte svika alla när han tog på sig en Cincinnati Bengals Tröja och stod på banan.

Efter tre år av hårt arbete tappade Josh Allen gradvis motivationen. Ursprungligen trodde Josh Allen att efter att Tom Brady tagit av sig sin New England Patriots Tröja, skulle han få fler möjligheter att gå vidare till finalen. Det är synd att fyra år har gått och Buffalo Bills inte har gått vidare till finalen en enda gång. Nu finns det fler och fler konkurrenter. Vid den bästa tiden under säsongen 2021-2022 är det synd att Josh Allen inte ledde Buffalo Bills för att ta tillfället i akt.

Nu i American League, förutom de starka motståndarna till Kansas City Chiefs och Cincinnati Bengals, har Baltimore Ravens och Jacksonville Jaguars också förbättrats i styrka den här säsongen. Med konkurrens från flera starka motståndare kan det vara svårt för Buffalo Bills att stå i finalen. När Josh Allen tänker på dessa situationer verkar han tappa farten för att gå framåt. Buffalo Bills har ännu inte vunnit ett Super Bowl-mästerskap i sin historia, så hur ska Josh Allen uppmuntra sina lagkamrater att fortsätta jobba hårt?