0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Alla har stora förhoppningar på prestationen av Cincinnati Bengals under den nya säsongen
26 Apr

Alla har stora förhoppningar på prestationen av Cincinnati Bengals under den nya säsongen

När man ser tillbaka på förra säsongens NFL-matcher råder det ingen tvekan om att Cincinnati Bengals har blivit en oväntad överraskning. Till en början, efter att Cincinnati Bengals gått vidare till slutspelet på fjärde plats i AL, trodde alla att det här laget bara gick igenom slutspelet. Men i slutändan förväntade sig inte alla att Cincinnati Bengals skulle gå vidare till finalbanan, och de spelade också en underbar uppgörelse med ihärdig kamp. Har Cincinnati Bengals turen att ta sig till finalen, eller har de i det tysta kämpat för det?

Styrkan hos Cincinnati Bengals beror på prestandan för den nya säsongen. Alla ser fram emot uppträdandet av quarterbacken Joseph Lee Burrow efter hans återhämtning. Tiger representerar en mäktig kraft, och fansen tror att den nya säsongen kommer att vara den tid då spelarna är på fötter igen. Varje lag som förlorar på den sista banan kommer att underprestera under den nya säsongen, så kommer Cincinnati Bengals se annorlunda ut? Varje fan som bär en Cincinnati Bengals Tröja vill att laget ska uppnå bättre resultat, och de ser fram emot att se laget de stöttar på banan i finalen igen.

Under de senaste två åren har San Francisco 49ers och Kansas City Chiefs båda kämpat efter att ha förlorat i finalen. Nu när San Francisco 49ers är på fötter igen tog de sig till semifinal förra säsongen. Trey Lance tog på sig San Francisco 49ers Tröja för att ge fansen ett nytt hopp, alla tror på den unga quarterbackens förmåga. Styrkan hos den nya gruppen unga quarterbacks har mognat och stabiliserats. Kan de spela bortom de gamla spelarna i nästa match?