0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Aaron Charles Rodgers är inte rädd för att laget rekryterar nya quarterbacks
07 Mar

Aaron Charles Rodgers är inte rädd för att laget rekryterar nya quarterbacks

Varje spelare kommer att möta resultatet av att överges av laget. När allt blir allt, kan deras fysiska kondition inte matcha unga spelares. Aaron Charles Rodgers, en quarterback i Green Bay Packers, är 36 år gammal och laget är angelägen om att få en ny quarterback i detta utkast. Aaron Charles Rodgers, som har bär Green Bay Packers Tröja i 15 år, är den andra spelaren som stannar kvar på samma lag så länge efter Tom Brady.

Aaron Rodgers Tröja har alltid varit älskad av fansen i norrområdet i League of Nations, för sedan Aaron Charles Rodgers gick med i Green Bay Packers 2005 har fans kunnat kvalificera sig till slutspelet. Aaron Charles Rodgers är också en hjälte i många fans. Han har fortfarande flera poster som ingen har brutit. 2011 ledde Aaron Charles Rodgers Green Bay Packers för att vinna det 45: e Super Bowl Championship, så Aaron Charles Rodgers kan fortfarande spela för laget.

Green Bay Packers letar efter en ny quarterback. De kanske bara vill hitta en bättre ersättning för Aaron Charles Rodgers. De kan förbereda sig för spelet med Plan B och lära sig mer av Aaron Charles Rodgers. Aaron Charles Rodgers är mycket bra, men han kommer att gå i pension en dag. Laget måste vara redo för ersättarna.