0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
A. J. Green ser fram emot ett samarbetsspel med Joe Burrow
21 Jul

A. J. Green ser fram emot ett samarbetsspel med Joe Burrow

Slutet på varje års kontrakt för förnyelse av etikettspelare representerar besvikelsen för vissa spelare. De fick inte den kontraktslön de ville ha, men de måste fortfarande fortsätta spela för sina NFL Tröjor. Cincinnati Bengals breda mottagare A. J. Green missade ett helt år av spel på grund av en ankelskada förra året, så det är svårt för laget att fortsätta öka sin lön.

Även om A. J. Green inte fick det perfekta kontraktet, är han glad att fortsätta spela för Cincinnati Bengals Tröja. A. J. Green tror att rugbylaget och spelarna ursprungligen är ett företag, och när budgivningen är över kommer de fortfarande att arbeta hårt för laget. A. J. Green hoppas att gå i pension vid Cincinnati Bengals. Teamet ger många bra minnen.

Cincinnati Bengals signerade quarterbackmästaren Joe Burrow denna säsong, och A. J. Green ser fram emot deras samarbete. Stora förändringar har ägt rum i Cincinnati Bengals sortiment 2020. Publiken är mycket optimistisk när det gäller resultatet av quarterback Joe Burrow. Allt väntar på spelets början. Publiken hoppas att A. J. Green kan skydda sin kropp och spela en bättre prestanda för sin karriär.