0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
2022 San Francisco 49ers kommer att gå allt för att utveckla quarterbacken Trey Lance
19 Apr

2022 San Francisco 49ers kommer att gå allt för att utveckla quarterbacken Trey Lance

San Francisco 49ers kämpade för att återhämta sig efter säsongsfinalen 2019-20. 2020 San Francisco 49ers var i dålig form, och laget använde återigen draftvalet för att välja quarterbacken Trey Lance. Laget tog sig till slutspelet igen 2021 tack vare Jimmy Garoppolos och Trey Lances dubbla insats, bara för att förlora mot Los Angeles Rams i National League Finals. Många fans tror att Jimmy Garoppolo inte är lämplig för att bära en San Francisco 49ers Tröja, men laget har fortfarande mycket höga förhoppningar på honom.

Jimmy Garoppolo har dragits med av upprepade skador som har gjort det svårt för honom att avsluta hela sin säsong. I år genomgick Jimmy Garoppolo en axeloperation under lågsäsongen, och om han kommer att kunna återvända till matchen i tid är okänt. Trey Lance har blivit den bästa startande quarterbacken för San Francisco 49ers inför den nya säsongen. För att bättre anpassa sig till olika spellägen tar Trey Lance på sig sin NFL Tröja varje dag och tränar till sent.

Framgång är för dem som är förberedda, och Trey Lance hoppas kunna ta vara på ögonblicket och prestera bra. San Francisco 49ers producerar en bra quarterback varje generation, och laget hoppas att Trey Lance är den som har förmågan att ta tillbaka Super Bowl. San Francisco 49ers har gett Jimmy Garoppolo sin chans, men han har inte varit på sitt bästa. Jimmy Garoppolos faktiska stridserfarenhet är fortfarande mycket bra, så laget har fortfarande inte gett upp honom, och han kanske kan fungera som backup för laget när han återhämtar sig.